Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

De viatge amb Monbus

El Teu Destí, El Nostre Origen”. Amb aquest eslògan Monbus, resumeix la constant preocupació, des dels seus inicis, per millorar la qualitat dels serveis de transport de viatgers que oferta.

Aquesta empresa centenària, ha anat adquirint un profund coneixement del sector amb el pas dels anys, ocupant un lloc molt relevant a Espanya i ha sabut mantenir-se actualitzada, sempre a la vanguàrdia de la tecnologia, incorporant els últims avanços en la seva moderna flota per a poder oferir un servei de qualitat superior.

Així, prenent com a base aquests principis, les principals línies de negoci de Monbus es configuren com un servei integral ajustat a les necessitats de cada viatger: servei de transport regular, servei discrecional i servei de renting.

Monbus disposa d’una moderna i jove flota d’autobusos, equipada amb els últims sistemes en matèria de confort i seguretat. D’aquesta manera, els nous vehicles inclouen sistemes electrònics tals com SPA (avís d’abandonament de carril), BAS (sistema de frenada d’emergència), així com cinturons de seguretat, com els cinturons de tres punts del nou Castrosua Stellae, còmodes i àmplies butaques, endolls de corrent i connexió USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït, il·luminació LED individual i amplis lavabos WC entre altres.

D’igual manera, 1 de cada 2 vehicles són completament accessibles per a persones de mobilitat reduïda (PMR), i equipen plataformes elevadores mecanitzades i/o manuals, així com un espai reservat amb places senyalitzades i perfectament condicionades.

En una clara aposta per la sostenibilitat, Monbus ha incorporat a la seva flota autobusos amb motor de Gas Natural Comprimit (GNC), reduint d’aquesta manera les emissions contaminants.

En resum, Monbus, a través dels seus serveis, ofereix solucions de mobilitat a la mesura de les necessitats de cada usuari, buscant no només satisfer la demanda del servei sinó aconseguir la màxima satisfacció en el mateix.