Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus aposta por la mobilitat sostenible

Una vegada més, Monbus demostra el seu compromís amb el medi ambient, en aquest cas, amb la incorporació de 6 minibusos que fan servir combustibles que redueixen considerablement el percentatge de gasos nocius emesos, com ara hidrocarburs (HC), monòxid de carboni (CO) i diòxid de carboni (CO2), entre d’altres.  

En particular Monbus s’ha decantat pels motors de Gas Natural Comprimit (GNC), també anomenat Gas Natural Vehicular (GNV), la principal característica del qual és la minimització de les emissions contaminants, el que el converteix en una excel·lent alternativa als combustibles tradicionals.

D’aquesta manera, la renovació de flota duta a terme al llarg de l’any 2015, integra models de minibusos com 2 Mercedes - Benz Sprinter 516, amb motor GNC,  una unitat amb carrosseria Autocuby  i una altra unitat amb carrosseria Car-bus Spica Urban. Aquests models posseeixen motors que compleixen la normativa de gasos d’escapament Euro VI, amb la qual cosa es reforça el seu menor impacte ambiental. A més a més, posseeixen un avançat equipament, tant en sistemes de seguretat activa, entre els que destaca el sistema de frenat d’emergència BAS, com en elements de confort;  llums LED, còmodes butaques, espai reservat per a 1 PMRSR (persones de mobilitat reduïda en cadira de rodes) amb doble rampa d’accés, manual i elèctrica, són algunes de les comoditats que ofereixen al viatger.

Addicionalment a aquests vehicles, Monbus, en la seva forta aposta per la sostenibilitat mediambiental, ha optat per incorporar també 4 unitats d’autobusos Man amb motor exclusivament de Gas Natural Comprimit i carrosseria Castrosua.

Amb tots aquests vehicles, la funció dels quals és prestar servei de transport urbà i interurbà, Monbus se suma a l’Estratègia Espanyola de Mobilitat Sostenible, document que integra els principis i directrius d’actuació en aquesta matèria.

El compromís mediambiental de Monbus queda reflectit en les certificacions obtingudes amb anterioritat referides a la gestió de la despesa energètica i a la reducció de l’emissió de Gasos d’Efecte Hivernacle (GEI) en funció de les normes ISO 50001 i ISO 14064.

Per tant, en accions com aquesta, Monbus conjumina dos dels seus principals objectius; per una banda, la contínua renovació de la seva flota, que el portarà a finalitzar l’any 2015 amb 57 nous autobusos i, per l’altra, la seva ferma conscienciació ambiental en la gestió de les principals línies de negoci de l’empresa.