Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus tancarà 2015 amb 57 nous autobusos

Seguint la política de renovació constant de flota desenvolupada en els últims anys, Monbus haurà incorporat un total de 57 nous vehicles al final de l’any 2015.  Als 37 vehicles que ja han estat entregats, se’ls hi sumen 20 nous vehicles que estan sent acondicionats perquè els usuaris puguin gaudir del seu modern equipament.  

En matèria de seguretat, els nous vehicles inclouen un sistema avançat de frenada d’emergència (AEBS) orientat a la frenada front a obstacles inmòbils o en marxa, el detector de carril o sistema SPA i cinturons de seguretat.

Per a un major confort dels viatgers els nous vehicles compten amb butaques amb capçal de polipiel i espumat extra, endolls de corrent i connexió USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït, il·luminació LED individual, nevera i amplis lavabos WC, etc.,  elements que contribueixen a crear una experiència de viatge altament agradable.

En la seva ferma aposta per oferir un servei de qualitat superior mantenint-se en tot moment a l’avantguarda, Monbus ha integrat com a part de la seva flota les primeres unitats d’autobusos de gran capacitat Castrosua Stellae, amb una longitud de 15 metres, capacitat màxima de 71 passatgers. Aquests vehicles són altament accessibles, amb espais reservats per a persones de mobilitat reduïda en cadira de rodes (PMRSR). En tots els casos es respecten àmpliament les mesures reglamentàries entre butaques. D’igual manera, models com els Noge Touring HD 12960 amb bastidor Mercedes Benz OC500 i els minibusos Mercedes - Benz Sprinter amb carrosseria Nogebus, que també compten amb accés i espai reservat per a PMRSR, així com elevador Gobel Evo 18, demostren la preocupació de l’empresa per brindar un servei adaptat a les necessitats de cada passatger.

A més, completant aquesta primera remesa d’autocars es troben els models Mercedes - Benz Tourismo 16RHD, perfectament equipats per a recorreguts de llarga distància,  així com els models Mercedes - Benz Citaro K  destinats a servei urbà.   

Per tant, Monbus, amb aquestes noves adquisicions es consolida fermament com a una de les empreses de transport de viatgers que compta amb una de les flotes més joves d’Espanya, amb una impressionant antiguitat mitjana inferior a un any de vehicles que realitzen els serveis discrecionals, una no menys destacable mitjana inferior a 2 anys pel lloguer de vehicles sense conductor i una destacable també mitjana propera a 7 anys pels vehicles que realitzen serveis regulars.