lloguer d'autobusos Demana aquí el teu pressupost

¿Necessites ajuda?

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Extres

Persona de contacte

Empresa

Lloguer de vehicles amb conductor

A principis del segle passat ja oferíem Serveis Discrecionals: viatges esporàdics a petició i a mesura de grups organitzats, mitjançant del lloguer de microbusos i autocars. En l'actualitat Monbus ha ampliat l'oferta al lloguer de turismes d'alta gamma amb conductor i, gràcies a la confiança dels nostres clients, és una de les principals línies de negoci de Monbus. Un xofer professional amb amplia experiència en el sector, bona presencia i educació tindrà cura de tot el que necessitis en el teu desplaçament.

Un mon de possibilitats “a la carta”

El Servei Discrecional ofereix als nostres clients infinitat d'opcions a la mesura de cadascun. Esdeveniments puntuals com una excursió en família, un congrés, una fira gastronòmica, un campament juvenil o potser un camí per etapes, seguir al teu equip cada cap de setmana o al teu grup musical favorit allà on vagi. També pots incorporar elements de confort addicionals afegeix un estel més al teu viatge.

Flota renovada

Més de 200 vehicles de les principals marques del mercat, amb una edat mitjana de tot just un any són destinats a serveis de transport discrecional en Monbus. Aquesta joveníssima flota, composta per turismes de luxe i una àmplia gamma de microbusos i autocars de fins a 89 places, compta amb els últims avanços tecnològics amb l'objectiu de maximitzar els nivells de seguretat i confort.

Wi-Fi a bord

Ara pots connectar-te a internet de forma sense fil i completament gratis en qualsevol vehicle que lloguis amb capacitat superior a 30 places.

Infraestructura logística internacional

Monbus compta amb una xarxa extensa de tallers i bases distribuïda per tota Espanya, que recolzada per l'activitat de Eurolines, possibiliten arribar amb garanties a qualsevol racó de la Comunitat Europea.

Un servei sense límits

Sense límit d’horaris, sense límit de places, sense límit de destins.

Els nostres clients, la millor garantía

El Servei Discrecional Monbus compta amb una gran cartera de clients que han escrit i escriuen la seva història: els millors clubs esportius i les seves penyes, l'Administració i Institucions, les principals fires de Congressos, federacions, associacions culturals, mitjans de comunicació, agències de Viatges i Operadors Turístics, així com centenars de famílies, parelles, companys i grups d'amics... De tots ells i les seves experiències s'ha nodrit Monbus per poder oferir cada dia un servei millor i més adequat a les necessitats de cadascun. A tots ells, gràcies per la seva confiança.