Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Rutes regionals d’autobús a Castella - La Manxa i la Comunitat Valenciana

Monbus oferta múltiples serveis de transport públic amb autobús a través de rutes regionals que connecten diferents poblacions ubicades dins de Castella - La Manxa i La Comunitat Valenciana respectivament.

Rutes principals i destinacions d’interès

A continuació et detallem una mostra significativa de les nostres destinacions i rutes regionals mes rellevants dintre de Castella - La Manxa i la Comunitat Valenciana.

Castella - La Manxa Rutes principals amb destinació a Almansa , Bonete , La Roda , Casas de Roldán , Villarrobledo , Caudete , Chinchilla de Aragón , La Gineta , Motilla del Palancar y Tomelloso des de:

Albacete Conca Caudete Tomelloso

Comunitat Valenciana Rutes principals amb destinació a València des de:

Utiel Requena
  • rutes regionals

Amb Monbus pots viatjar a moltes més destinacions de Castella - La Manxa i la Comunitat Valenciana que podrien resultar interessants. Consulta totes les nostres rutes de transport regular de viatgers per carretera de Monbus a Castella-la Manxa i La Comunitat Valenciana en el mapa interactiu.