Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Transport Urbà i Metropolità de Galícia

Transport Urbà a Galícia

Monbus gestiona en la comunitat autònoma gallega el transport urbà de Santiago de Compostel·la i Lugo, aportant solucions de mobilitat a la mida de dites ciutats. L’accessibilitat als vehicles, l’eficiència energètica i el respecte al medi ambient son pilars basics sobre els que es sustenten aquet tipus de serveis. L’innovació tecnològica a través de la implementació de terminals d’informació en parades, targetes sense contacte i els sistemes d’ajuda a l’explotació, permeten a Monbus oferir un transport públic de qualitat i eficient que resol els problemes de mobilitat en els diferents nuclis urbans.

Autobusos Urbans de Santiago de Compostel·la

  • Ribeira Sacra
  • Ribeira Sacra
  • Ribeira Sacra

Autobusos Urbans de Lugo

  • Ribeira Sacra
  • Ribeira Sacra
  • Ribeira Sacra

Transport Metropolita de Galícia

Targeta Metropolitana

Monbus esta adscrit al actual Pla de Modernització de les concessions del transport públic regular de la Xunta de Galícia. En aquet pla s’estableixen set àrees de transport metropolita a Galícia, de les quals a dia d’avui ja estan implementades quatre (La Corunya, Santiago de Compostel-la, Ferrol i Lugo), estan en procés de desenvolupament les tres darreres (Pontevedra, Vigo i Ourense) que completaran el sistema de Transport Metropolita de la Xunta de Galícia (TMG).

Aquet sistema te com objectiu fonamental brindar un servei de transport públic de qualitat, a través del increment en la oferta de serveis, la millora de les infraestructures, la incorporació de panells informatius en les parades, marquesines, etc.

Targeta Metropolitana

A través de la nova política tarifaria aplicada en el Pla de Transport Metropolita els usuaris poden obtenir grans avantatges econòmiques com la bonificació del preu del viatge o els transbordaments gratuïts, així com descomptes addicionals a determinats col·lectius.

Logotipo

La nova Targeta Metropolitana sense contacte es el suport tecnològic del sistema zonal y resulta valida per a totes les empreses de transport públic, incloent els operadors de transport urbà en les ciutats en les que estigui implantat (actualment Santiago de Compostel·la i Lugo).

Es tracta, per tant, d’una aposta per el transport públic com alternativa competitiva i eficient al transport privat. Para això en pretén facilitar l’accessibilitat i la mobilitat en el contorn de totes les àrees metropolitanes, connectant les xarxes de transport públic urbà i interurbà.

Horaris

Per consultar els horaris d’autobús dintre de cada àrea metropolitana de Galícia fes clic en el enllaç corresponent:

Serveis d’atenció al usuari

Si vols expressar la teva opinió envers d’algun dels serveis oferts en les àrees metropolitanes galleges podràs dirigir-te a la Xunta de Galícia a través del següent formulari de queixes i suggeriments.