Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Rutes regionals d’autobús a Galícia

La història de Monbus es construeix de la mà d'empreses emblemàtiques de Galícia especialitzades en el transport regional. Aquest coneixement del sector, unit a la modernització de la flota d'autobusos, fan que milers de viatgers segueixin confiant any a any en nosaltres. Gràcies a ells, Monbus és el principal operador de transport regional de viatgers per carretera de Galícia. Empresa Monforte, Castromil, Transportes la Unió, La Directa, Gómez de Castro, Auto Industrial i Villalón entre altres empreses comuniquen diàriament a més de 500 poblacions repartides per tota la Comunitat Autònoma Gallega.

  • estació d'autobusos Santiago de Compostel•la

Rutes principals i destinacions d’interès

  • estació d'autobusos Santiago de Compostel•la

Les línies regulars de Monbus et porten a la pràctica totalitat de la Comunitat Autònoma de Galícia. Ara tens grans descomptes en els viatges amb autobús entre Santiago de Compostel·la i les principals ciutats de Galícia ( Vigo, Ourense, Pontevedra i La Corunya) i també en altres rutes de l'Eix Atlàntic com Pontevedra - Vigo, La Corunya - Vigo i La Corunya - Pontevedra.

Si ho prefereixes pots anar amb Monbus des de Santiago de Compostel·la a les destinacions més destacats de les Rías Baixas (Sanxenxo, O Grove, A Toxa) y a Costa da Morte (Fisterra, Muros, Noia).

També pots viatjar des de Santiago a Fisterra i moltes més rutes de Costa da Morte amb Monbus.

Entre les rutes de la Galícia Interior potser t'interessin Ourense – Vigo, Ourense – Santiago de Compostel·la i Lugo – Vigo.

A continuació et mostrem una selecció dels serveis de transport de viatgers en autobús i autocar de Monbus dins de Galícia. Pots clicar l'enllaç de la ruta que vulguis per comprar bitllets, veure l'itinerari del nostre mapa interactiu o simplement consultar horaris. També pots fer clic en algun dels nostres destins freqüents i explorar en el mapa tots els serveis de transport de Monbus que connecten amb aquesta localitat.

Rutes Atlàntic Rutes principals amb destinacio a: Santiago de Compostel·la, La Corunya, Vigo, Pontevedra i Ferrol des de:

Santiago de Compostel·la La Corunya Vigo Pontevedra Ferrol

Rias Baixas Routes Rutes principals amb destinacio a: Sanxenxo, O Grove, A Toxa, Vilagarcía i Cambados des de:

Santiago de Compostel·la Vigo Pontevedra

Rutes Costa da Morte Rutes principals amb destinacio a: Noia, Muros i Fisterra des de:

Santiago de Compostel·la

Routes Galícia interior Rutes principals amb destinacio a: Lugo, Ourense, O Barco de Valdeorras, Monforte de Lemos, Chantada, Verín i Sarria des de:

Santiago de Compostel·la Vigo Pontevedra Lugo Ourense

Amb Monbus pots viatjar a moltes més destinacions de Galícia que et podrien interessar. Descobreix tota la nostra oferta de serveis de transport regular de viatgers per carretera explorant el nostre mapa interactiu.