Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

EMPRESA

MONBUS

Monbus és una agrupació d'empreses amb interessos comercials afins que compta amb una història de més de cent anys vinculada al transport de viatgers per carretera. Actualment som capdavanters del sector d' entre totes les empreses compostes íntegrament per accionariat espanyol. 

Il·lustració d'empreses de Monbus amb les estrelles del logo corporatiu

Empreses principals

 • La Hispano Igualadina S.L.
 • Vigo Barcelona, S.A.
 • Castromil, S.A.U.
 • Eurolines Peninsular, S.A.U.
 • Empresa Monforte, S.A.U.
 • Transportes la Unión, S.A.
 • Auto Industrial, S.A.U.
 • Autobuses Alsina, S.L.
 • La Requenense de Autobuses C.L., S.A.
 • Alcalabus, S.L.
 • Autobuses Urbanos de Lugo, S.A.

Per a la prestació dels seus serveis, Monbus disposa d'una àmplia i moderna flota d'autocars i turismes d'alta gamma, que permeten arribar a qualsevol lloc d'Europa.

Exemples representatius de cada tipus de vehicle de Monbus

Més enllà de l'extensa oferta de serveis de Transport Regular i Transport Discrecional, les possibilitats per al client de Monbus s'amplia amb serveis de lloguer de flotes de vehicles a la mesura de les seves necessitats, mitjançant fórmules de Renting i similars, organització de congressos i activitats culturals de salut – oci.

Principals línies de negoci

Objectius fonamentals

La nostra fita principal consisteix a proporcionar un servei de qualitat basat en la satisfacció i comoditat dels usuaris, per la qual cosa donem especial importància a la seguretat, la puntualitat, a la serietat del servei sense perdre de vista la formació i qualificació de tots els nostres empleats. Tot això seguint una línia avantguardista i de modernització de la flota, sobre la base de la implementació de sistemes i tecnologies cada vegada més respectuosos amb el medi ambient.