Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus ferm en el seu compromís mediambiental

Amb l’arribada de 4 autobusos MAN amb carrosseria Castrosua de Gas Natural Comprimit (GNC) destinats al servei urbà d’Alcalà d’Henares gestionat per Alcalabus, empresa adherida a Monbus, completant així la modernització de flota duta a terme al llarg de l’any 2015 i que ha suposat la incorporació de 57 nous vehicles entre els que es troben models com:

- Castrosua Stellae

- Mercedes - Benz Tourismo 16RH, 16RHD i 16 RHD6.

- Noge Touring HD 12960 amb bastidor Mercedes Benz OC500.

- Mercedes - Benz Sprinter amb carrosseria Nogebus i carrosseria Autocuby (ambdues amb motor GNC).

- Mercedes - Benz Citaro K.

En aquesta ocasió, els autocars de Gas Natural Vehicular rebuts són el resultat de conjuminar 2 grans empreses del sector; per una banda, el bastidor pertanyent al model Lion´s City de MAN i per l’altra, la carrosseria City Versus de Castrosua.

Amb aquestes unitats, l’empresa reafirma el seu compromís mediambiental i la seva aposta per la mobilitat sostenible, ja que els vehicles incorporen el motor MAN E2876 de GNC també anomenat Gas Natural Vehicular,  l’emissió de gasos del qual és considerablement inferior als valors que la normativa Euro VI estableix com a límit. D’igual manera, les certificacions ja obtingudes conforme a les normes  ISO 50001 i ISO 14064 relatives a la gestió de la despesa energètica i a la reducció de l’emissió de Gasos d’Efecte Hivernacle (GEH),  afermen aquest compromís.

A més de representar una alternativa sostenible per a la ciutat,  aquests vehicles són altament accessibles per a persones de mobilitat reduïda (PMR) ja que, entre altres funcions, incorpora la funció Kneeling (agenollament), consistent en un descens de la suspensió per a ajustar l’altura de les portes del vehicle. A més de:

- Rampa elèctrica i manual.

- Terra antilliscant.  

- Butaques per a PMR (identificades amb diferent tonalitat d’entapissat).

- Espai reservat per a persones de mobilitat reduïda en cadira de rodes (PMRSR).

La incorporació d’aquests autocars a Monbus incrementa l’accesibilitat de la flota , evidenciant la responsabilitat adquirida per l’empresa en aquesta matèria.  

Tots aquests valors es fan extensibles a les principals  línies de negoci de la companyia: el servei de línia regular, el servei discrecional i el servei de renting de vehicles.