Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Rutes regionals d’autobús a Catalunya

  • Maximun Barcelona

Monbus oferta múltiples serveis de transport públic amb autobús a través de rutes regionals que connecten poblacions ubicades dins de Catalunya i més enllà dels límits de les àrees de transport metropolità de Barcelona i Tarragona.

Tots els serveis de transport públic que s'integren dins del Sistema de Transports de la Generalitat de Catalunya es poden consultar a través del web oficial Mou-te.

Rutes principals i destinacions d’interès

Els serveis d'àmbit regional entre les diferents comarques catalanes que gestionem estan fora de les àrees de transport metropolità i per tant no estan integrats en el seu règim tarifari. No obstant, la ruta Manresa - Barcelona es troba dins del sistema tarifari de l’ATM. A continuació et detallem una mostra significativa de les nostres destinacions i rutes regionals més rellevants.

Corredors de L'Anoia i Baix Llobregat Rutes principals amb destinació a Igualada i Barcelona des de:

Guissona Guimerá Calaf Torregrossa Valls

Corredors de L'Alt Camp i Baix Camp Rutes principals amb destinació a Reus, Tarragona i Barcelona des de:

Villafranca Reus Igualada Santa Coloma de Queralt

Corredors del Baix Camp, La Terra Alta i Andorra Rutes principals amb destinació a Andorra, Tarragona, Salou i Port-Aventura des de:

Reus Batea Igualada Manresa

Línia Manresa - Barcelona Rutes amb destí a Barcelona des de:

Manresa Olesa
Olesa - Barcelona

Més informació de la línia Manresa - Barcelona

  • Hispano Igualadina

Transport al Aeroport de Reus

Consulta les connexions amb l'Aeroport de Reus i descobreix els horaris d'autobús coincidents amb les arribades o sortides del vol que t'interessi. La Hispano Igualadina oferta expedicions programades amb regularitat des de Barcelona i des de Tarragona.

Línia 86 / Línia 87

Si ho desitges pots descarregar un pdf amb els horaris d’Autobusos de La Hispano Igualadina per arribar a l’Aeroport:

Rutes i tarifes

La Hispano Igualadina connecta l’Aeroport de Reus amb poblacions importants de Catalunya com son la ciutat de Barcelona i la de Tarragona.

Consulta en el nostre mapa interactiu totes les connexions en autobús amb l’Aeroport de Reus des de Barcelona i amb destinació a Barcelona. També pots informar-te envers dels horaris i tarifes de les rutes Aeroport de Reus - Tarragona i Tarragona - Aeroport de Reus.

Amb Monbus pots viatjar a molts més destinacions de Catalunya que podrien resultar interessants. Consulta tota l'oferta de serveis de transport regular de viatgers per carretera de Monbus a Catalunya al mapa interactiu.