Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Un viatge d’alçada amb Monbus

Parlar dels serveis discrecionals de Monbus, aixó és,  del servei de lloguer de vehicles amb conductor, implica remontar-se a més d’un segle enrrere, moment en que la companyia ja realitzava viatges a mesura per a grups organitzats. Des de llavors, aquest servei ha anat cobrant major protagonisme fins arribar a convertir-se en una de les principals línies de negoci, al mateix temps amb el servei de línia regular i el servei de lloguer de vehicles sense conductor, completant així els 3 pilars que conformen l’oferta comercial de la companyia.

En aquest sentit, a l’actualitat més de 200 vehicles conformen una flota de lloguer equipada amb els últims avenços tecnològics amb una edad mitja inferior a 1 any, entre els que es troben models com els de doble pis Ayats Bravo IR i Setra S431 DT, ambdós amb bastidor Mercedes - Benz. Aquest vehicles són la proba de la firma aposta per un servei amb altes prestacions de seguritat, confort i capacitat, ja que amb les més de les 80 places, cinturons de seguritat, servei Wi-Fi gratuït, il.luminació individual, accés i espais reservats per PMR, taules de joc, vidres extratintats i labavos WC, entre d’altres, ofereixen una agradable experiència per el viatger.


Ademés d’aquests models, la amplia flota de discrecionals de Monbus està sempre preparada per cubrir tot tipo d’esdeveniment, ja siguin casaments, esdeveniments particulars, trasllats d’equips deportius, excursions, festivals o fira, entre d’altres.