Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus finalitza amb èxit el transport del Vinya Rock

Amb un balanç de 90.000 quilòmetres recorreguts,  més de 5.300 persones traslladades a bord de 100 autobusos des de més de 30 ciutats repartides per tota la geografia espanyola finalitza l’operativa especial de transport a càrrec de Monbus pel Vinya Rock 2016.  Es tracta d’una exitosa i prometedora estrena com a proveïdor oficial dels serveis de transport discrecional a través del conveni de col·laboració signat amb Defestivales.

Així, a bord de moderns autocars de la flota de Monbus tals com Castrosua StellaeMercedes - Benz TourismoIrizar I6Noge Touring HDSetra S517 HD..., els vinyarockers han pogut gaudir d’un viatge en vehicles equipats amb les més altes prestacions en matèria de seguretataccessibilitat i confort: cinturons de seguretat, còmodes butaques, endolls de corrent i connexió USB en cada seient, servei Wi-Fi gratuït, il·luminació LED individual i amplis lavabos, entre altres.

Per tant, una vegada finalitzat el primer dels 6 grans festivals, Monbus continua preparant el desplegament pels propers:  Festival de les Arts (València), Cabo de Plata (Zahara de los Atunes), Arenal Sound (Burriana), Granada Sound (Granada) i  per últim, tancant la temporada, Interestelar (Sevilla).