Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

ARANDA DE DUERO - SALAMANCA - Ofertes d'autobús

Ara ja pots viatjar amb Monbus des d'Aranda de Duero a Salamanca. Viatjaràs de la manera més còmoda i econòmica gràcies a les butaques Confort Plus, a la disponibilitat de lavabos WC, a l'endoll individual a cada butaca i a la Wi-Fi gratuïta, que et permetrà poder fer ús d'Internet en els teus dispositius durant el viatge.

Pots fer el trajecte Aranda de Duero-Salamanca per 16,65€ o adquirir un bitllet anada i tornada amb un descompte del 20% en la volta per tan sols 29,95€. A més, si disposes de Carnet Jove podràs viatjar per 14,15€.

Recorda que amb Vibasa també pots fer el trajecte en sentit contrari (Salamanca - Aranda) o arribar a Salamanca  des d'altres punts d'Espanya com Sòria.

Salamanca