Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Comunicat de vaga general (Hispano Igualadina)

El sindicat CGT a fet  convocatòria de vaga al sector del transport de persones i mercaderies per carretera per al dia 18 de maig de 2023, de 00.00 a 24.00 hores, i que afecta tots els treballadors i treballadores de la categoria conductors/es professionals del sector del transport de persones urbà i interurbà i transport de mercaderies per carretera a les empreses.

Per aquesta raó s’informa als clients i usuaris dels serveis regulars, regulars de us general de transport de treballadors i escolars, així com de serveis discrecionals, que tot i que els principals sindicats no secunden la vaga, i que s’han nombrat els serveis mínims decretats pel departament de empresa i treball de la Generalitat de Catalunya, es possible que fent us del dret a vaga, treballadors de nostres empreses facin us de aquest dret y en conseqüència determinats serveis no es realitzin.

Horari de vaga y serveis mínims:

  • entre les 06.30 i les 09.30 hores – 40% de serveis mínims
  • entre les 16.00 i les 20.00 hores – 40 % de serveis mínims
  • resta de la jornada – 20% de servei mínim
  • servei regular a persones amb discapacitat -  85% del servei tot el dia

Lamentem les possibles conseqüències que es puguin derivar pel exercici d'aquest dret de vaga.