Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Urbans de Lugo estrena autobús híbrid

Monbus manté la seva estratègia de renovació de vehicles en Urbans de Lugo a fi de reduir les seves emissions i millorar l'eficiència energètica. L'aposta per la mobilitat eficient té com a protagonista al nou Mercedes-Benz Citaro K híbrid que començarà a prestar els seus serveis en la línia 6 a partir de demà 30 de gener.  

  El vehicle compta amb tots els dispositius d'última generació, permetent un estalvi de combustible del 8,5% enfront del seu predecessor dièsel, així com una disminució del 75% de les emissions de gasos i del 85% de les emissions de partícules en referència a la norma Euro 6. A majors, incorpora carregadors USB, rampa elèctrica i manual, alcolock i llums de gir.  

  Tota la flota d'Urbans de Lugo està equipada amb rampes d'accés per a minusvàlids, sistema de agenollament del vehicle per a una millor entrada al vehicle i connexió Wifi perquè els usuaris puguin accedir a internet.  

  Aquest nou vehicle incorpora la nova imatge corporativa d'Urbans de Lugo, unint-se així als dos vehicles d'última generació presentats al novembre que ja circulen en les rutes Campus – A Piringalla i As Gándaras - Cementiri.