Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro derrota al Betis en Sar

El Monbus Obradoiro va donar un nou pas aquest diumenge davant la seva afició, derrotant al Coosur Reial Betis per 82 a 73. Gràcies a aquesta victòria, l'Obra agafa aire i posa terra pel mig amb la zona baixa de la taula.

El primer parcial va començar a favor dels andalusos, però ràpidament Fletcher Magee i Vladimir Brodziansky van començar a endollar-les enlairant en el marcador al seu equip (25-16).

El Coosur Reial Betis es va reorganitzar en defensa durant el segon quart obligant als jugadors del Monbus Obradoiro a tirar des del perímetre. L'atac es va ressentir i els andalusos van igualar abans del descans (36-36).

Els visitants van creure en la remuntada i es van llançar per la victòria en la segona meitat. En menys de dos minuts i després d'un gran parcial, els bètics van agafar nou punts d'avantatge gràcies al seu defensa i els errors del Monbus Obradoiro. Malgrat les adversitats, el conjunt obradoirista no es va rendir i gràcies a l'impuls de la dupla Pozas i Muñoz, el tercer temps es va tancar amb els locals al capdavant (58-55).

L'últim quart va ser un recital del Monbus Obradoiro des de la línia de triples. Els andalusos van acusar els nervis fallant, situació de la qual l'Obra va treure petroli ampliant la diferència fins als dotze punts gràcies a un triple de  Maxime de Zeeuw. El Betis va continuar intentant-ho sense poder en cap moment amb un robust Monbus Obradoiro.