Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus celebra la Setmana de la Movilitat

Un any més, Monbus se suma a la celebració de la Setmana Europea de la Movilitat (16 al 22 de setembre). Aquesta iniciativa europea té per objectiu la promoció de mesures de transport sostenible i l'impuls d'alternatives a l'ús de l'automòbil. 
 

Al llarg de tota aquesta setmana, Monbus posarà en marxa diverses iniciatives de sensibilització ciutadana per a promoure l'ús dels mitjans de transport públics i conscienciar sobre la pol·lució derivada del transport massiu individual. Un menor perjudici al medi ambient, menys contaminació acústica i una major accessibilitat converteixen a l'autobús en un mitjà de transport sostenible, econòmic i a l'abast de tots els públics. 

Monbus promourà activament la participació en el Dia Sense Cotxes a Lugo, que servirà per a posar el fermall d'or a aquesta setmana especial. El servei de transport urbà de la ciutat emmurallada serà gratuït durant el diumenge 22 de setembre per a tots els ciutadans de Lugo, convertint-se en la manera més immediata i eficaç de desplaçar-se al llarg d'aquesta jornada. 

 A més, dins de les accions que es duran a terme aquest dia estarà també enquadrada l'activitat ‘Puja al Bus’ que se celebrarà a Alcalá de Henares. Monbus instal·larà en la Plaça dels Sants Nens un autobús GNC (impulsat per gas natural) del servei de transport urbà de la ciutat perquè tots els usuaris descobreixin els secrets d'aquest tipus de vehicle més respectuós amb el medi ambient. Així mateix, Monbus difondrà informació sobre els avantatges de l'ús del transport públic i posarà en valor el camí cap a una mobilitat eficient.