Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

El Grobus es torna a posar en marxa

Un estiu més torna el Grobus. Per cinquè any consecutiu l'autobús turístic recorrerà tota la península d'O Grove consolidant-se com una referència per als desplaçaments tant durant el dia com a la nit. 

El seu recorregut serà circular: començarà en l’Estació d’Autobusos grovense i passarà per Sant Vicent do Mar cap a A Toxa abans de tornar al punt de partida. Les seves freqüències regulars al llarg de tot el dia (02:00, 04:00, 06:00, 09:00, 10:30, 12:00, 15:00, 16:30, 18:30, 20:30, 22:00, 23:00 y 00:00)  fan que es converteixi en el mitjà de transport ideal per a viure l’estiu de la millor manera sense necessitat d’agafar el cotxe. 

Els billets es poden comprar a bord del propi autobús (1.40€) i  a un preu bonificat (1€) en els diversos establiments col.laboradors d’Empresaris Grovenses de Bens e Servizos, (Emgrobes), promotor de la iniciativa. 

Anar a la platja o gaudir dels plans nocturs ja no serà un trencaclosques. Amb el Grobus serà tot més fàcil, sense haver  de disposar del vehícle particular i evitant així problemes de trànsit i d’estacionament tan comuns  en  la temporada estival.