Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus ja gestiona els Urbans de Talavera

Des de l’1 d’abril, Monbus s’encarrega de la gestió dels autobusos urbans de Talavera de la Reina. A la web  www.urbanostalavera.com, els usuaris podran consultar tota la informació relacionada amb la posada  en marxa del nou servei de transport del municipi manxec.

El nou portal serà el punt informatiu en el qual estaran publicats les diferents línies de transport que recorren la ciutat i els seus corresponents horaris, així com les tarifes vigents i els bons disponibles perquè els usuaris puguin estalviar en els seus viatges diaris.

Cal destacar que el preu del bitllet senzill s’ha arrodonit i d’1.02€ passarà a costar 1€. La resta de les tarifes es mantindran sense variacions respecte a les que estaven en funcionament fins ara, amb diferents opcions de bo (ordinari, jove o jubilat) que oferiran importants descomptes en l’import final del viatge. A majors, hi haurà  altres dues categories que tindrà també bonificats els seus desplaçaments, com son les famílies nombroses i les persones amb mobilitat reduïda.

Així mateix,, la web oferirà informació detallada del funcionament en temps real del servei i comptarà amb un sistema d’avisos que informarà sobre possibles incidències que puguin sorgir durant la circulació dels autobusos.

Per qualsevol consulta, comentari o suggeriment  relacionada amb els serveis, els usuaris tindran a la seva disposició dues vies de contacte: poden adreçar-se al correu electrònic info@urbanostalavera.com o contactar a través del telèfon 925 298 068.