Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

La línia Manresa - Barcelona al mòbil

Els usuaris de la línia Manresa - Barcelona ja poden controlar a temps real les hores a les que passaran els autobusos que necessiten agafar, tot gràcies a la nova versió mòbil llançada per Monbus. Aquest llançament és la primera pedra en un nou camí per accedir als usuaris a la situació real dels vehicles.

Per consultar l’informació es pot accedir des de el codi QR que els usuaris trobaran a les parades, així com des de la web de Monbus i la de L’Hispano Igualadina.

Gràcies a aquest nou servei els usuaris disposaran d’informació constant i vital per el seu dia a dia.