Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Transport gratuït per gairebé 40.000 joves

Gairebé 40.000 usuaris gallecs menors de 19 anys gaudeixen de transport metropolità gràcies a la targeta Xente Nova, segons les dades facilitades per Ethel Vázquez, consellera d’Infraestructures i habitatge aquest mes passat. Des de que el Govern autonòmic pogués en funcionamet a l’agort de 2016, aquesta mesura social dins del marc del  Plà de Transport Metropolità de Galícia, el nombre d’usuaris no ha parat de créixer.

Els joves de 4 a 19 anys suposen 1 de cada 7 viatges metropolitans, per aquest motiu l’executiu gallec pren la decisió d’invertir, 1,5 milions d’euros. La targeta Xente Nova supossa els seus usuaris 60 viatges gratuïts mensuals que faciliten el accés a serveis bàsics com a l’educació o sanitat i afavoreixen el consum d’oci. Les zones que es veuen beneficiades amb aquesta mesura són les àrees metropolitanes de Vigo, A Coruña, Santiago, Ferrol i Lugo.  

Per poder gaudir d’aquest servei és necessari facilitar les dades personals a la  web de Abanca per  generar una cita a l’oficina més propera. Només serà necessari el DNI de l’usuari i si es menor d’edat tindrà que ser els seu representant legal qui la sol.licite. Aquesta targeta no té cap cost i el seu ús es molt simple, es pot carregar mitjançant el mòbil u ordinador, i introduir en qualsevol caixer de l’entitat bancària per que la carga es faci efectiva. Per rebre l’abonament dels viatges realitzats es segueixen els mateixos passos anteriorment descrits.