Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Celebració de la Setmana de la Movilitat

Del 16 al 22 de setembre es celebra la Setmana Europea de la Movilitat, sota el lema “Compartir et porta més lluny”. Des de el Ministeri d’Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient (MAPAMA), que és el coordinador nacional d’aquesta acció, es tracta de sensibilitzar tant els responsables polítics com els ciutadans sobre la importància de l’ús del transport públic per evitar les conseqüències negatives per la salut i mediambient de l’ús irracional del cotxe a la ciutat.

Aquesta iniciativa va sorgir a Europa el 1999 i cada mes de setembre es va realitzar activitats per promocionar la mobilitat sostenible i el foment de bones pràctiques. El tema d'aquest any triat per la Comissió Europea està centrat en la mobilitat neta, compartida i intel·ligent. Tot això recolzat en la tecnologia del transport intel·ligent i en modes de transport més netes com és el transport públic.

Monbus porta anys treballant per aconseguir alts estàndards d'eficiència energètica i mediambiental. Reflejo d'això són els diferents certificats que avalen aquesta conscienciació per ser responsables amb la salut pública i protecció del medi ambient. A més de fer ús de Sistemes Intel.ligents de Transport (ITS) per facilitar tant als usuaris com als mateixos treballadors l'ús del transport públic.

Els serveis de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor per compartir són una altra manera d'aconseguir estalvi energètic i minimitzar el màxim l'emissió de Gases d'Efecte Hivernacle.