Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus ultima els preparatius per Sant Fermí

Queden tot just uns dies per al començament del Sant Fermí i Monbus ja ha finalitzat els preparatius dels serveis que traslladaran als centenars de visitants fins a Pamplona per gaudir de 9 dies de la festa més internacional i popular d'Espanya, convertida des de fa ja anys en l’icona a nivell mundial.

Com és habitual, Monbus ofereix reforços en els seus serveis regulars amb destinació a la capital de Navarra mitjançant la seva moderna flota d'autobusos, completament equipada amb elements com butaques Confort Plus, endolls de corrent i ports USB individuals, Wi-Fi gratuïts, accés gratuït a contingut multimèdia (Música, sèries, pel·lícules ...) a través de pantalles tàctils individuals en places davanteres o dispositius dels usuaris en places del darrere, accés/espai reservat per PMR…, a més de tecnologia d’última generació en matèria de seguretat.

Des d’orígens com Barcelona Nord,  Barcelona Sants,  Salou, Tarragona, Lleida, Pontevedra o Vigo, entre d'altres, Monbus traslladarà a centenars de persones amb ganes de gaudir dels Sant Fermins.

Com a part del seu servei integral, Monbus també ofereix transport per mitjà del lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.