Elixe o teu traxecto

Precisas axuda?

Xa está!

Preme o recadro de cor azul para mercar un billete e/ou ver os horarios dispoñibles nas datas seleccionadas.

Poderás mercar billetes para o teu traxecto nesta web sempre que estea habilitada a venda online para ese percorrido. Se non está dispoñible a venda online para un traxecto determinado, e queres saber onde mercar o teu billete, podes consultar a nosa sección de rutas e puntos de venda ou contactar connosco por diferentes vías. Moi pronto incorporaremos máis rutas á venda online, pero se tes especial interese en que algunha en concreto estea dispoñible envía un correo electrónico a: sugerencias@monbus.es indicándonos a orixe e o destino do traxecto ou traxectos que estimes oportuno.

Xestiona a túa Reserva

Introduce o teu Código de Reserva
Introduce o email dado ao reservar e preme "Quero ver a miña reserva"

O Monbus Obradoiro recupera a boa senda

O Monbus Obradoiro sumou a terceira vitoria da tempada tras derrotar ao Delteco GBC por 88 a 82 no Multiusos Fontes do Sar. A base de entrega, o conxunto santiagués foi facéndose co control do xogo e acabou conseguindo un importante triunfo ante o seu público.

Comezaron mellor o visitantes pero pronto se equilibraron as forzas. Baixo a dirección de Pepe Pozas, o Monbus Obradoiro prodigouse en ataque para chegar a poñerse por diante, aínda que todo quedou igualado ao final do primeiros dez minutos (17-17).

No segundo cuarto, o conxunto guipuscoano atopou o camiño cun acertado Miquel Salvó que impulsou aos seus no marcador. Apareceu entón Maxime de Zeeuw para liderar a resistencia e xunto á inspiración de Kyle Singler mantiveron as distancias (40-42).

Tras o descanso, o Monbus Obradoiro sacou a relucir o seu repertorio ofensivo con Andreas Obst como o seu maior referente. O aleiro alemán, que acabaría como máximo anotador local no partido, liderou a produción atacante do terceiro cuarto con 12 puntos que serviron aos de Moncho Fernández para poñer terra polo medio no marcador (70-62).

Co resultado a favor, o Monbus Obradoiro tivo o partido máis controlado a pesar dos intentos de Garett Nevels por reflotar ao seu equipo. Llovet e Brodziansky decidiron o encontro con dúas accións de mérito nun axustado final que os santiagueses souberon xestionar mellor para levar a vitoria.