Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Fira do Cocido (Lalín)

¿Qui no ha sentit parlar del “cocido gallego”? ¿Encara queda algú que no l’hagi provat?

No us preocupeu, perquè el dia 31 de Gener Lalín celebra la XLIX Festa del “Cocido”, que des de l'any 2010, està declarada com a Festa d'Interès Turístic Nacional.

A diferència d'altres festes gastronòmiques que se celebren a Galícia, la Fira del Cocido de Lalín aglutina tot un seguit d’activitats que progressivament s'han anat establint després de cada edició, la qual cosa fa que el municipi es converteixi en un punt d'interès tant a nivell regional com nacional.

La dita ja ho diu: “de Sant Mauro a Sant Valentí, mes del cocido a Lalín”, és a dir, des del 15 de Gener fins al 14 de Febrer, nombrosos establiments hotelers de la localitat incorporen diàriament a la seva carta el seu plat més tradicional, el “cocido”.

Anima't a gaudir d'aquesta experiència gastronòmica sense igual amb els teus amics o familiars!

Pots viatjar a Lalín en els nostres autobusos de línia regular des de localitats com Pontevedra, Vigo, Lugo, Santiago de Compostela, entre altres.

Si el que vols és organitzar un esdeveniment, reuneix als teus familiars, col.legues de treball o amics i lloga un autobús.

Si prefereixes organitzar un viatge pel teu compte,  pots utilitzar el nostre servei de lloguer de cotxes.