Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Transport urbà i metropolita de Catalunya

Transporte urbà a Catalunya

Transport urbà a Barcelona

Monbus, de la mà de Hispano Igualadina, presta serveis urbans al Port de Barcelona a través de la Línia 88.

Trajecte

Horaris

Paral.lel - ZAL- PIF

Veure línia

Veure línia

Informació Línia 88 + 34 900 82 50 29 Horari De Dilluns a Divendres De 08:00 a 21:00 h. Dissabte De 09:00 a 14:00 h.

Transport urbà a la resta de Catalunya

Monbus, a través de La Hispano Igualadina, oferta serveis de transport públic urbà a tres ajuntaments de la Comunitat de Catalunya:

  • Hispano Igualadina
  • Hispano Igualadina
  • Hispano Igualadina

Consulta tots els horaris

  • Transport Metropolità

El servei urbà de transport de Vilafranca del Penedès es divideix en 2 línies d’autobús diferents en tant que el d’ Esparraguera i el d’Abrera consten de tan sols una. Fes clic en l’enllaç que sigui del teu interès per veure el trajecte i horaris de cada una de les línies.

Vilafranca del Penedés

Trajecte

Horaris

Línia 1: Hospital – La Girada - Estació d'Autobusos - Hospital

Veure línia

Veure línia

Línia 2: Hospital – Zona Esportiva – Est. FF.CC - Hospital

Veure línia

Veure línia

Esparraguera

Trajecte

Horaris

Línia 1: Esparraguera – Mas D'en Gall - Can Rial - Esparraguera

Veure línia

Veure línia

Abrera

Trajecte

Horaris

Línia 1: Abrera – Can Amat – Les Carpes – Can Vilalba - Abrera

Veure línia

Veure línia

Tarifes

Tant el transport urbà de Vilafranca del Penedéscom el d'Esparreguera estan adscrits a l'ATM de Barcelona. El bitllet senzill l'any 2014 costa 2,00 € i és vàlid per a una zona o corona tarifària. L'ATM de Barcelona oferta títols integrats per a famílies monoparentals o nombroses amb què aquests col·lectius poden beneficiar-se d'importants descomptes i també preus especials per a desocupats. Per als escolars de entre 4 i 13 anys s'ofereix la targeta T-16.

El transport urbà d'Abrera, però, està fora del sistema tarifari integrat de l'ATM de Barcelona. El bitllet senzill costa actualment 1,10 €. També poden adquirir targetes o abonaments multiviatge per: adults (abonament de 10 viatges) a 6,90€, per a joves entre 4 i 25 anys (4,90€) i per a majors de 60 anys (3,00 €).

Transport Metropolita a Catalunya

Area de transport metropolita de Barcelona

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona, controla i regula el sistema tarifari integrant els diferents mitjans de transport dins de l'àrea metropolitana de Barcelona.

L'Àrea de Transport Metropolità es distribueix en corones tarifàries o zones de mobilitat, en funció de les quals s'estableixen els preus per al transport i els títols de transport per al desplaçament dins d'aquestes zones o entre elles, en virtut de les tarifes vigents. La Hispano Igualadina presta els seus serveis de transport en autobús als usuaris dins de les diferents comarques que conformen aquesta àrea.

  • Hispano Igualadina

Corredors de L'Anoia i Baix Llobregat Rutes principals amb destinació a Barcelona, Vilafranca del Penedés, Igualada, Martorell, Abrera i Calaf des de:

Barcelona Igualada Esparraguera Can Brians Universitat Autónoma de Barcelona (Campus Bellaterra)

Corredor de L'Alt Penedés Rutes principals amb destinació a Barcelona i Vilafranca del Penedés des de:

Vilafranca del Penedés Igualada Pontons Olesa de Bonesvalls El Vendrell

Area de transport metropolita de Tarragona

L'Autoritat del Transport Metropolità de Tarragona, regula i coordina el sistema tarifari integrat de l'àrea metropolitana de Tarragona i al seu torn el funcionament dels diferents mitjans de transport.

Es distribueix en àrees tarifàries o zones de mobilitat, en funció de les quals s'estableixen les tarifes del transport i els abonaments disponibles per moure’s dins d'aquestes i entre aquestes, d'acord amb les tarifes vigents.

L'àrea metropolitana de Tarragona integren diverses comarques dins de les quals La Hispano Igualadina, presta els serveis de transport de viatgers per carretera amb autobús.

Corredors de L'Alt Camp, Baix Camp i La Terra Alta Rutes principals amb destinació a Reus i Tarragona des de:

Reus Valls Pratdip Falset Montblanc