Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

L’Obradoiro a l’estrena del seu documental.

Rio Natura Monbus Obradoiro presenta el documental “Terry Porter: El Camí acaba a Obradoiro” dirigit pel santiaguès Fernando Cortizo.

Terry Porter, estrella de la NBA,  mostra la seva experiència recorrent els últims 100 quilòmetres en les 6 etapes del Camí Francès de Santiago de Compostela en aquesta peça documental amb marca jacobea.

La peça es projectarà a l’Edifici CINC de la Ciutat de la Cultura de Galícia a Santiago de Compostela a les 19:30h, on tota la plantilla obradorista, a més de col·laboradors i patrocinadors del metratge, assistiran a l’esdeveniment.

Amb aquesta presentació es dóna per finalitzada la primera edició d’aquesta crònica audiovisual que va nèixer amb una bona causa, la recaudació benèfica per a financiar programes d’ajudes a nens en risc d’exclusió social a través de les fundacions Heracles i Boys & Girls.

Don Raúl López, president del Club Obradoiro i de Monbus, ha tingut unes paraules pel documental: “ Trascendeix la part basquetbolística per a centrar-se en allò que el projecte aporta a Galícia humanament

Després de l’exhibició, el club d’#ocamiñodailusion donarà un avançament en exclusiva sobre la segona edició del documental.

Ciudad de la Cultura, Monte Gaiás, s/n,15707 Santiago de Compostela,A Coruña