Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro reafirma el seu bon inici

El Monbus Obradoiro va sumar la segona victòria de la temporada en la seva visita a la pista del BAXI Manresa (76-80) després d'un intens partit que es va decidir en els instants finals. Amb dos triomfs en sengles partits disputats, el conjunt obradoirista es manté com a líder de la Lliga Endesa.

Van començar més encertats els santiagueses, anotant els tres primers llançaments i prenent avantatge en el partit. Birutis Beliauskas van ser les referències ofensives en un parcial de domini altern (15-21).

El joc va començar molt travat en l'inici del segon quart. Els dos equips van apostar per l'atac i en aquest context va sortir beneficiat el conjunt local, que va retallar distàncies. Tres tirs lliures de Robertson van mantenir al Monbus Obradoiro per davant en el marcador (39-41).

Després del descans, l'equip dirigit per Moncho Fernández va posar terra pel mig amb un parcial de 0-9 que va ampliar el seu avantatge. Els locals, després del temps mort sol·licitat pel seu entrenador, van respondre amb la mateixa moneda per a deixar tot per decidir (56-60).

Igual que en la resta del partit, el Monbus Obradoiro va arrencar de manera intensa l'últim quart. Això li va permetre enlairar-se de nou en el tanteig. El conjunt manresà no es va rendir i va treballar en la remuntada. Va aconseguir empatar el partit mancant dos minuts per a la conclusió, però en els instants finals l'encert en la defensa va portar el triomf per a Santiago de Compostel·la.