Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro venç al València Basket

Felicitat en Compostela amb la victòria del Monbus Obradoiro davant un dels titanes de la Lliga Endesa, el València Basket, per 86-83.

Els compostelans van començar endollats anotant tres triples consecutius, els valencians van reaccionar en defensa amb un destacat Guillem Vives per a tancar el primer quart amb lleuger avantatge local 21-15.

El segon quart Dejan Kravic va brillar amb llum pròpia elevant la diferència fins a 10 punts (30-20). Davant la desfeta San Emeterio va tirar dels seus galons per a sumar un parcial 2-13 posant-se al capdavant. El partit estava igualat i el Obradoiro el va tornar a intentar amb el tir exterior tornant a posar-se per davant al descans 44-42.

El tercer parcial va ser un estira i arronsa en tota regla, tots dos equips van mantenir la igualtat en atac i defensa amb escassos avantatges per als uns i els altres (58-57). Vives i San Emeterio es van tirar al València sobre les seves espatlles sorprenent la defensa local al final del parcial, que sumat a un triple de Labeyrie es van enlairar deixant el parcial (61-68).

A l'inici de l'últim quart el Obradoiro va aprofitar diverses pèrdues de pilota de l'equipo rival ficant-se de nou en el partit. L'afició local va rugir amb el triple de Maxime de Zeeuw  que va posar la igualada en el marcador (75-75) . La igualada va continuar amb abundants avantatges per a locals i visitants. Van Rossom va fallar un dels dos tirs lliures decisius per a portar el partit a la pròrroga (84-83), deixant al Obradoiro via lliure per a emportar-se el partit mancant 6 segons.