Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Victoria d’infart del Monbus Obradoiro

La sisena victòria del Monbus Obradoiro va venir carregada de suspens. El Montakit Fuenlabrada no li ho va posar gens fàcil, però un palmeo de Mike Daum a dos segons del final va decantar la balança a favor dels compostelans. (78-77).

El primer temps es va iniciar amb una fèrria defensa de l'equip visitant. Brodziansky va començar a trobar els buits en el mur fuenlabreño i recolzat en els triples d'Álvaro Muñoz,, el Monbus Obradoiro va prendre avantatge (19-10).

En el segon parcial els dos equips es van embussar en atac. Les jugades individuals van brillar sobre el col·lectiu, amb un inspirat Mike Daum en els locals. Malgrat la seva ofensiva, el Montakit Fuenlabrada va escurçar distàncies tancant el primer temps a només sis punts del Monbus Obradoiro (38-32).

Després del descans, el Monbus Obradoiro va augmentar la seva intensitat en defensa, encara que no va poder frenar l'avanç rival que va tancar el quart igualant el marcador (57-57).

L'acumulació de faltes en jugadors clau de l'Obra no va alentir el seu avanç. Czerapowicz va ajudar a pujar als seus amb dos triples que van tornar a posar al Obradoiro al capdavant. Després d'un dur intercanvi de cops, el Fuenlabrada va aconseguir avançar-se en el marcador mancant només un minut (76-77). Una possessió aclaparadora va provocar que Muñoz forcés el triple sent escopit pel cèrcol. Mike Daum va ser el més ràpid a arribar a la pilota amb un palmeo incontestable que va sentenciar al Montakit Fuenlabrada i que va suposar la sisena victòria del Monbus Obradoiro