Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro derrota al BAXI Manresa

El Monbus Obradoiro es va alçar amb una important victòria a domicili (79-85) en la pista del BAXI Manresa. Un triomf vital davant un rival directe en la classificació que no va saber recuperar-se dels seus errors amb la pilota.

El partit va començar amb Mike Daum endollat avançant al Monbus Obradoiro. A la festa es van sumarCallowayamb un triple, i Kravic, amb un 2+1, per a obrir la primera bretxa en el marcador. Els locals van buscar en Ferrari el seu revulsiu, encara que el seu equip no es va recuperar completament del cop ja que l'Obra va seguir per davant.

En el segon quart, el Monbus Obradoiro va aconseguir la seva màxima diferència amb 13 punts. L'entrenador local, Pedro Martínez, va demanar temps mort per a reorganitzar als seus jugadors aconseguint treure'ls de la letargia i empatar el partit gràcies a un parcial de 16-3. Un triple en els últims segons va deixar el marcat a favor dels locals al descans (42-41).

El BAXI Manresa va tornar al partit més connectat i de la mà de Toolson, va aconseguir ampliar el seu avantatge. Va ser llavors quan la defensa local va començar a perdre manxa, al mateix temps que el Monbus Obradoiro millorava la seva punteria. Un parcial de 2-15 va tornar a posar als compostelanos al capdavant, tancant el quart amb un favorable 62 a 68. Després d'uns primers compassos de arreónlocal, el Monbus Obradoiro va aprofitar els errors del seu rival i va treure tot el suc a les pilotes perdudes dels manresans. En la recta final Kravic es va erigir com l'heroi anotador del Obradoiro per a deixar sentenciat el partit i la tercera victòria de la temporada.