Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro ven cara la seva derrota

A punt va estar el Monbus Obradoiro de tallar la ratxa de imbatibilidad del Reial Madrid en aquesta temporada de la Lliga Endesa. Els compostelans, minvats per la baixa de Kostas Vasileiadis, van realitzar una trobada per a emmarcar, resistint fins als decisius últims cinc minuts en els quals el conjunt blanc va acabar emportant-se el triomf (76-83).

Durant el primer quart el pivot serbi Dejan Kravic va liderar al Obradoiro en la seva ofensiva amb 10 punts. A això es va sumar una bona defensa perquè els jugadors visitants no poguessin sentir-se còmodes principalment en el tir exterior.

El Monbus Obradoiro manava en el marcador i la seva afició ja somiava amb la gesta. Va ser llavors quan la defensa blanca va treure la seva millor versió per a frenar als obradoiristas. L'explosió en atac de Laprovittola va llançar al Reial Madrid en el marcador abans del descans (37 - 44).

En el tercer quart el Reial Madrid va arribar a tenir un avantatge de 13 punts, però llavors va entrar en escena Mike Daum. L'estel·lar aparició de l'americà va pal·liar la sagnia i les seves accions van posar de nou al Monbus Obradoiro per davant. El Reial Madrid veia com se li escapava el triomf i va decidir posar tota la carn a la graella. Campazzo, Llull i Rudy van haver d'aportar els seus galons per a clavar un parcial 0-12 en els últims minuts que van sentenciar al Monbus Obradoiro.