Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro suma la seva primera victòria

El Monbus Obradoiro va aconseguir davant el RETABet Bilbao Basket  el seu primer triomf de la temporada (98-96). Després de dues pròrrogues, el conjunt obradoirista es va fer finalment amb la victòria en un final d'infart

Van arrencar millor el partit els visitants, agafant un avantatge que Kostas Vasileiadis es va encarregar de neutralitzar a base de triples en un primer quart molt ajustat (15-17).

Els bilbaïns van tornar a trepitjar l'accelerador i a poc a poc van anar escapant-se en el marcador fins a arribar a disposar d'una renda de deu punts. Va aparèixer llavors Fletcher Magee amb tres triples consecutius que van reduir la diferència abans d’arribar el descans (38-41).

La ratxa de l'estatunidenc es va prolongar en el tercer quart, amb diverses accions que van aixecar a la graderia del Multiusos Fontes do Sar i van posar al Monbus Obradoiro per davant en el marcador (64-57).

Un intens últim parcial els va permetre als biscains empatar el partit a sis minuts del final. El Monbus Obradoiro va tornar a respondre i es va posar de nou per davant. En els instants finals, dos tirs lliures de Earl Calloway posaven el partit de cara per al seu equip, però amb un triple pràcticament sobre la botzina els visitants van manar el partit a la pròrroga.(73-73).

En el temps extra, es van succeir les accions en un i un altre cèrcol, encara que el RETABet Bilbao Basket va estar més encertat. El Monbus Obradoiro va reaccionar per a empatar el partit des del tir lliure i el xoc va desembocar en una segona pròrroga amb mateix guió però amb els papers canviats. Els obradoiristas van manar en atac i els bilbaïns van remar per a contrarestar la diferència en el marcador. Així, el Monbus Obradoiro va arribar per davant a l'última jugada i gràcies a una bona defensa va aconseguir certificar la primera victòria del curs.