Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro dóna la cara davant el Barça

El Monbus Obradoiro va obrir la temporada 2019/2020 amb un duel d’altura davant el Barça. El conjunt obradoirista no es va arrugar davant el totpoderós conjunt blaugrana, que va acabar resolent el duel en els minuts finals per a imposar-se per 86 a 92

Els visitants van imposar un ritme alt al partit des de l’inici. El Monbus Obradoiro va saber respondre a la intensitat i a l’encert de Mirotic amb els primers centellejos de Dejan Kravic i Chris Czerapowicz en partit oficial (18-18).

Va aparèixer també Kostas Vasileiadis en el segon quart per a deixar la seva petjada, liderant l’atac al costat de Vladimir Brodziansky i Fletcher Magee. Entre els tres es van encarregar de contrarestar el poder del joc interior del Barça (43-46).

Després del descans, el partir va mantenir la intensitat i la igualtat. Tan sols en els intants  finals del tercer parcial va poder el Barça posar terra pel mig en el marcador. Els de Moncho Fernández van reaccionar des del triple per a deixar tot per decidir (60-67).

Amb tres triples pràcticament seguits, el Monbus Obradoiro va igualar el partit en l’arrencada de l’últim quart. Van arribar els locals fins i tot a posar-se per davant en el resultat, però les pèrdues i les faltes personals van acabar per decidir un partit en el qual el conjunt obradoirista va merèixer més.