Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro seguirà en la Lliga Endesa

El Monbus Obradoiro va signar la seva continuïtat en la Lliga Endesa una temporada més en el seu duel davant el Barça Lassa (63-83). Malgrat la derrota davant els barcelonistes en l’última jornada del curs, l’equip compostelà va assegurar la seva continuïtat gràcies a l’ensopegada del Delteco GBc davant el Reial Madrid. El Monbus Obradoiro finalitza d'aquesta manera la temporada regular en la quinzena posició amb un total d'onze victòries.

Concients de la importància del partit, els jugadors obradoiristes van sortir per totes en un primer quart imparable. Albert Sàbat i Kostas Vasileiadis van castigar des del triple fins que el Barça Lassa va reaccionar per a tallar el joc dels locals (20-16).

Després de l'aturada, el conjunt blaugrana es va reactivar en atac i en defensa i això li va permetre igualar el partit. El Monbus Obradoiro va continuar progressant en el marcador amb els triples de Simons y Andreas Obst, i es va anar al descans amb un mínim avantatge (36-35).

En el tercer quart, el Barça Lassa va trepitjar l'accelerador a la recerca de la victòria. Els santiagueses, erràtics en el tir, van veure com a poc a poc el seu rival posava terra pel mig en el resultat (48-57).

Ho va continuar intentant l’equip dirigit per Moncho Fernández reduint distàncies en els primers compassos de l’últim parcial, encara que l’alegría va durar poc en el granderies de Sar. Els blaugranes van estrènyer per a deixar tot sentenciat i, coneixedor del resultat a San Sebastià, el Monbus  Obradoiro es va deixar portar en els minuts finals. L'afició va celebrar una esperada permanència que permetrà al Monbus Obradoiro complir la seva desena temporada en l'elit el curs que ve.