Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro pot amb Unicaja

El Multiusos Fontes do Sar va gaudir amb la victòria del Monbus Obradoiro davant Unicaja (89-86), la setena de la temporada que deixa el conjunt santiagués a l’onzena posició de la taula. Kostas Vasileiadis i Vladimir Brodziansky van destacar amb sengles actuacions que els van col·locar com a millors jugadors de la jornada 17.

El propi Vasileiadis va arrencar el partit en pla estel·lar i va deixar uns minuts de gran encert de cara al cèrcol. L'aler grec va anotar 15 dels seus 19 punts en el primer quart i va permetre al seu equip manar en el marcador (26-25).

A l’inici del segon parcial, Unicaja li va donar la volta al resultat a base de triples. El Monbus Obradoiro va respondre amb la mateixa moneda de la mà de Simons i David Navarro, abans que una cistella sobre la botzina permetés als visitans marxar-se al descans amb un petit avantatge (41-45).

A la volta de vestuaris Unicaja va seguir per davant i el Monbus Obradoiro es va mantenir en el partit gràcies al seu lliurament. Després d’un continu intercanvi de cops, el partit va encarar la seva recta final amb el marcador ajustat (63-64).

Quedava tot per resoldre en un emocionant últim quart. El Monbus Obradoiro es va recolzar en la defensa per a enlairar en el marcador. L’equip visitant responía cada vegada que els obradoristes es distanciaven i això va provocar que el partit es resolgués a l’última jugada. Unicaja va tenir l’opció de posar-se per davant però els andalusos van fallar i a la contra Ben Simons va sentenciar el partit des del tir lliure.