Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro venç al Morabanc Andorra

El Monbus Obradoiro va sumar un merescut i treballat triomf davant Morabanc Andorra (69-68) en un partit  que va dominar però en el qual va sofrir massa per a certificar la sisena victòria de la temporada.
El partit va arrencar amb intensitat defensiva i fallades en atac. La millor evidència d’aquest escenari van ser els tres minuts que va trigar la primera cistella. Va ser per als visitans, però a partir d’aaqui el Monbus Obradoiro va agafar el comandament  i gràcies a un encertat Kyle Singler va prendre la davantera en el resultat (17-16)
Els punts de Morabanc Andorra en l’inici del segon quart van fer reaccionar a un Monbus Obradoiro que va explotar el seu potencial des de la línia de tres punts per a tornar a distarciar-se abans del descans (38-27).
A la volta  de vestuaris, el Monbus Obradoiro va seguir en la mateixa línia. La bona defensa i el joc interior van disparar als locals en el marcador amb una renda de 17 punts a pocs minuts d’entrar en l’últim quart. El conjunt andorrà va saber reactivar-se després d’un temps mort per jugar-l’hi tot en el tram final (58-51)
La remuntada visitant es va culminar en els primers compassos de l’últim quart i va encaminar el partit cap a un desanllaç amb molta emoció. Nacho Llovet i Ben Simons van aguantar l’equip en atac en aquests moments d’incertesa. Després de diverses accions sense anotar en les dues cistelles va ser Singler el que va desfer la igualtat per posar el seu equip de nou per davant. Marcant tres segons, el Monbus Obradoiro vencia per un punt. Els visitants van tenir la última possesió per a  guanyar el partit però no va entrar i la victòria es va quedar en Sar.