Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro cedeix davant el Barça Lassa

El Monbus Obradoiro va estar a punt de sorprendre el Barça Lassa en la seva pròpia pista després d'un partit en el qual va ser millor durant diverses fases de la trobada. Els de Moncho Fernández van oferir una gran imatge competint fins a l'últim moment per portar-se la victòria.

El partit va començar amb un Monbus Obradoiro amb ganes que després de tres triples es va situar amb un parcial de 0-11 en el marcador. El tècnic local es vió abocat a demanar temps mort per a frenar la sagnia. El quadre català va reaccionar i es va col·locar a només un punt dels compostelans (19 - 20).

En el segon quart els locals es van avançar, no sense sofrir un degoteig de triples amb segell gallec. Tan sols van poder posar-se cinc a dalt en finalitzar la primera meitat (37 - 32).

A la volta de l'intermedi el Barça va continuar ficant pilotes dins sense aconseguir trencar la trobada. Un Andreas Obst en estat de gràcia (6/6 en triples en finalitzar el partit) copejava com un mall. Gràcies a un ‘dos més un’ de Vladimir Brodziansky, el Monbus Obradoiro es va posar a tan sols un punt en els compassos finals del tercer quart (60 - 59).

Dos triples d'Oriola i Hanga van donar l'impuls final al Barça mediat l'últim quart però no va ser fins a l'aparició Heurtel que els catalans van agafar una renda que ja seria definitiva. El Monbus Obradoiro no va deixar de combatre, però l'avantatge era massa folgada i finalment la trobada va acabar amb victòria local.