Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro doblega l'Estudiantes

El Monbus Obradoiro va aconseguir davant Movistar Estudiantes una merescuda victòria (91-81), la cinquena de la temporada, després d'un partit que va controlar de principi a fi i que va tenir un protagonista clar: Vladimir Brodziansky. El pivot eslovac va acabar el partit amb 27 punts i 37 de valoració que li van servir per ser nomenat com a millor jugador de la jornada 12, succeint així al seu company Kostas Vasileiadis que havia aconseguit aquest reconeixement en l'anterior jornada.

Tornava el Monbus Obradoiro a jugar davant la seva afició i les ganes de donar una alegria van quedar patents des del primer moment. Amb molta intensitat, el joc dels locals els va permetre dominar els primers compassos del partit (19-14).

El ritme va seguir sent alt en el segon quart. La defensa obradoirista va ser la base perquè després l'encert des del triple trenqués el partit en atac. De tres en tres, Andreas Obst, Ben Simons i Kostas Vasileiadis van permetre al seu equip anar-se'n amb un ampli avantatge al descans (46-30).

Sabedor que quedava molt per davant i que el seu rival no es rendiria, el Monbus Obradoiro va tornar de vestidors amb l'objectiu de contenir qualsevol intent de reacció. Els punts de Vladimir Brodziansky i Nacho Llovet no només van tirar per terra les opcions visitants d'apropar-se en el resultat sinó que van fer que l'avantatge arribés fins i tot a créixer (75-56).

Malgrat això, quan tot semblava encarrilat, Movistar Estudiantes s’en va anar a pel partit sense res a perdre i amenaça la calma amb la que el Fontes do Sar afrontava l'últim tram del partit. El conjunt madrileny va arribar a col·locar-se a només quatre punts al marcador, però llavors va aparèixer la millor versió de Brodziansky per mantenir les distàncies. L'afició va fer la resta i va emportar enlaire el seu equip en uns minuts finals d'alegria i gaudiment.

El Monbus Obradoiro rebrà el pròxim diumenge al BAXI Manresa  a partir de les 17:30 hores abans de tancar el 2018 en terres catalanes el dissabte 29 a les 18:00 hores davant el Barça Lassa.