Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro s’ imposa a Saragossa

El Monbus Obradoiro va trencar el malefici a la pista del Tecnyconta Zaragoza per sumar el quart triomf de la temporada (78-86). La primera victòria obradoirista a la pista del conjunt aragonès va tenir com a protagonista a Kostas Vasileadis, amb 31 punts i 33 de valoració. La gran actuació de l'aler grec li va valer per ser designat com a millor jugador de la jornada 11. Els seus deu triples ja formen part també de la història, com a rècord d'un jugador de Monbus Obradoiro i tercera millor marca històrica de la Lliga Endesa.

Els dos equips van sortir dubitatius al partit i cometent nombroses imprecisions. En aquest inici titubejant, Vasileiadis i Kyle Singler van encapçalar l'apartat ofensiu d'un Monbus Obradoiro que manava al marcador amb fermesa (15-21).

Els locals van reaccionar per retallar distàncies però incapaços de contenir al conjunt santiagués, els de Moncho Fernández van seguir castigant al seu rival des del triple. Els dos equips van arribar igualats a la mitja part, a l'avantsala del que seria una gran segona part per als visitants (39-39).

Després del descans, el Monbus Obradoiro va sortir molt més inspirat ​​i poc a poc va anar assentant el seu domini en el resultat. Albert Sàbat assistia, Vasileiadis seguia inspirat en el triple i Brodziansky  dominava el joc interior perquè el Monbus Obradoiro enfilés el camí cap a la victòria (54-68).

En l'últim quart, l'avantatge va seguir creixent. La diferència va arribar a ser de 17 punts, però en un empenta els locals es van acostar en el marcador. El Monbus Obradoiro va saber llavors contenir la reacció i va deixar al seu rival sense idees per certificar així un important triomf a domicili.

El Monbus Obradoiro afronta ara dos partits davant la seva afició. Dissabte que ve 15 a les 20:30 hores rebrà el Movistar Estudiantes  i el diumenge 23 a les 17:00 hores s'enfrontarà al  BAXI Manresa al Sar.