Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro recupera el bon camí

El Monbus Obradoiro va sumar la tercera victòria de la temporada després de derrotar al Delteco GBC per 88 a 82 en el Multiusos Fontes do Sar. A força de lliurament, el conjunt santiagués va ser fent-se amb el control del joc i va acabar aconseguint un important triomf davant el seu públic.

Van començar millor els visitants però aviat es van equilibrar les forces. Sota la direcció de Pepe Pozas, el Monbus Obradoiro es va prodigar en atac per arribar a posar-se per davant, encara que tot va quedar igualat al final dels primers deu minuts (17-17).

En el segon quart, el conjunt guipuscoà va trobar el camí amb un encertat Miquel Salvó que va impulsar als seus en el marcador. Va aparèixer llavors Maxime de Zeeuw per liderar la resistència i al costat de la inspiració de Kyle Singler van mantenir les distàncies (40-42).

Després del descans, el Monbus Obradoiro va treure a relluir el seu repertori ofensiu amb Andreas Obst com el seu major referent. El aler alemany, que acabaria com a màxim anotador local en el partit, va liderar la producció atacant del tercer quart amb 12 punts que van servir als de Moncho Fernández per posar terra pel mig en el marcador (70-62).

Amb el resultat a favor, el Monbus Obradoiro va tenir el partit més controlat malgrat els intents de Garett Nevels per reflotar al seu equip. Llovet i Brodziansky van decidir la trobada amb dues accions de mèrit en un ajustat final que els santiagueses van saber gestionar millor per portar-se la victòria.