Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro cedeix davant el Reial Madrid

Brillant actuació del Monbus Obradoiro en el seu duel contra el Reial Madrid al Multiusos Fontes do Sar. El conjunt obradoirista va competir de manera excel·lent contra l'actual campió d'Europa però va acabar cedint davant el poder ofensiu del conjunt blanc (73-86).

Va arrencar el partit amb molta intensitat el Monbus Obradoiro. Va saber com contenir els atacs visitants, encara que la seva falta d'encert de cara a la cistella li va impedir aprofitar l'avantatge obtingut en defensa (19-26).

En el segon quart el partit es va trencar. El Reial Madrid va treure a passejar tot el seu repertori ofensiu i va aconseguir obrir bretxa en el marcador. La desimboltura d 'Andreas Obst i Kyle Singler va sortir a la llum i entre els dos van tirar del carro per mantenir amb vida el seu equip (36-53).

Malgrat les adversitats, el Monbus Obradoiro no es va deixar emportar. Sempre intens i recolzat per una afició incansable, el conjunt dirigit per Moncho Fernández no va deixar de intentar-ho. El joc interior de Nacho Llovet i Vladimir Brodziansky va ser la millor arma per seguir sumant (52-71).

A l’últim quart, amb tot pràcticament decidit el Monbus Obradoiro es va llençar a l’atac. Un parcial de 11-0 va permetre als de Santiago somiar amb la remontada mancant tres minuts pel final. Però no va poder ser, el Reial Madrid no va donar opció.