Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro venç en Gran Canària

El Monbus Obradoiro ja té en el seu poder la segona victòria de la temporada després d'impossar-se en la pista del Herbalife Gran Canària (92-93). El conjunt obradoirista no va deixar de barallar a cap moment i va acabar portant-se amb mereixement un important triomf davant un dels equips capdavanters de la competició.

La primera part va ser del Monbus Obradoiro. Amb Kostas Vasileiadis inspirat en el triple, els de Moncho Fernández aviat van posar terra pel mig en el marcador. En un moment d'inspiració, els locals encara van tenir temps per reaccionar i retallar distàncies al final del primer quart (21-22).

Les bones sensacions en el joc es van confirmar en el segon parcial. El Monbus Obradoiro va ofegar amb la seva defensa a un Herbalife Gran Canària al que solament va permetre anotar nou punts en aquest quart. El tir exterior va fer la resta per marxar-se amb un còmode avantatge al descans (30-45).

No obstant això, després de l'intermedi el conjunt local va sortir disposat a donar-li la volta al partit i a força d'encert en el tir va aconseguir ràpidament neutralitzar la renda visitant. Malgrat tot, el Monbus Obradoiro es va mantenir en el partit i no va deixar de barallar a cap moment (60-55).

L'inici de l'últim quart va ser frenètic. El Monbus Obradoiro va sortir arrollador i en pocs minuts va aconseguir un parcial de 0-13 que semblava encarrilar el partit. El Herbalife Gran Canària, per la seva banda, es va aferrar als triples per seguir barallant pel triomf. Amb la trobada més atapeïda que mai, una cistella de Clevin Hannah posava per davant a l'equip canari, però dos tirs lliures de David Navarro van manar el partit a la pròrroga (82-82).

El temps extra va ser una successió d’encerts des de la línia de tres punts. El partit es va mantenir en tot moment en la mateixa tesitura d’intensitat i igualtat fins que va arribar el moment decisiu. Després d’una falta, Pepe Pozas va anotar els dos tirs lliures que posaven per davant al Monbus Obradoiro. Quedaven una última possessió per als canaris i Clevin Hanna  la hi va jugar. No contaba el base americà amb l’aparició d’un estel.lar Vladimir Brodziansky que va tallar magistralment el seu intent d’encistellar.

El tap del pivot eslovac va certificar la victòria i l’alegria es va desbordar en els jugadors d’un Monbus Obradoiro que, després de diverses temporades sense aconseguir-ho, es va treure l'espina de vèncer en una pista de prestigi i davant un equip que aquesta temporada debutarà en Euroliga.