Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro arrenca amb victòria

La temporada 2018/2019 va arrencar de la millor manera per al Monbus Obradoiro, després d'aconseguir una sòlida victòria davant San Pablo Burgos (91-81). En l'estrena de Lliga davant la seva afició, els de Moncho Fernández van realitzar una gran actuació col·lectiva que els va permetre emportar-se el primer triomf del curs.

Amb intensitat des de el primer minut, el conjunt santiagués va arrencar el partit amb força. Nacho Llovet va portar la veu cantant en atac durant els compassos inicials i el Monbus Obradoiro va ser poc a poc prenent la mesura al seu rival per manar en el resultat (22-17).

A base de treball, la defensa obradoirista va aconseguir imposar-se a l'atac burgalès i l'avantatge en el marcador es va anar ampliant. Així, el Monbus Obradoiro va marxar al descans manant còmodament en el marcador (45-32).

A la segona meitat el partit va continuar en la mateixa tessitura de lluita i entrega. Cada intent dels visitants de retallar distàncies era neutralitzat amb encert pel Monbus Obradoiro per mantenir la seva renda. Amb tres triples consecutius, Ben Simons va aixecar  la graderia abans d'entrar en el decisiu últim quart (69-56).

Sense temps per a la relaxació, el Monbus Obradoiro va seguir competint amb la mateixa intensitat. Els burgalesos van prémer fins que va aparèixer Kostas Vasileiadis per liquidar el partit. L'aler grec va bombardejar la cistella visitant a força de triples per acabar com a màxim anotador del partit amb 20 punts.

El Multiusos Fontes do Sar es va posar dret per acomiadar al seu equip i amb una sonora ovació va agrair l'esforç realitzat per aconseguir la primera victòria de la temporada. Després d'aquest triomf, el Monbus Obradoiro afronta ara un doble compromís en terres canàries. Dijous a partir de les 21:30 hores s'enfrontarà a Herbalife Gran Canaria i el dissabte a les 20:30 hores el seu rival serà Iberostar Tenerife.