Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Un èpic Obradoiro doblega a l’Andorra

El Rio Natura Monbus Obradoiro donar un cop sobre la taula al doblegar, en un partit emocionant, al MoraBanc Andorra. Amb mig equip local a l’ infermeria, els jugadors disponibles van demostrar una valentia i capacitat de sacrifici enorme, destacant a Bendzius i Whittington, que van anotar 43 punts entre ambdós.

El duel de la jornada 22 de la Lliga Endesa va tenir lloc en la fortalesa compostel.lana, el Multiusos Fontes do Sar, a on l’Obradoiro sempre es creix alçat per una de les millors aficions de l’ACB.

El partit va començar amb un clar domini local, la bona defensa del conjunt de Moncho Fernández va parar en sec l’atac del equip pirenaic. El final del primer temps va deixar el marcador en (33 - 23). Aquesta còmoda avantatge es començar a diluir a la meitat del tercer temps, (39 - 30) quan l’Andorra va millorar la seva defensa i va contraatacar amb efectivitat  reduint el marge a 3 punts (43-40, min.28).

Moguts per la frustració, els locals es van embussar en l’atac i els visitants ho van aprofitar per estrènyer en els primers minuts del quart de temps. Després,  un intercanvi marcat pels alt i baixos de ambdós equips els de Joan Peñarroya van entrar per darrere en els 2 últims minuts (54-59).

Bendzius es va tirar l’equip a sobre forçant la primera pròrroga. Un halo d’esperança que Burjanadze i Albicy van esborrar al alçar de nou al MoraBanc Andorra (65-69), però a  l’Obra encara li quedava pólvora i es va sobreposar amb un enorme Whittington i amb la nineta sense complexos de Bendzius, qui en  l’últim atac, i a només sis segons, va aprofitar un desajust defensiu rival per posar el marcador (86 - 84) definitiu.