Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

BARCELONA - SALAMANCA - Ofertes d'autobús

Ara ja pots viatjar de Barcelona (Sants) a Salamanca o Barcelona (Nord) a Salamanca amb Vibasa a preus increïbles. Compra el teu bitllet d'autobús des de 30,15€. Beneficiat de les noves ReVibajas! Gaudeix del servei directe entre aquestes dues localitats de la forma més còmoda, segura i econòmica.

Els nostres autobusos estan equipats perquè durant el viatge no et falti de res gràcies a la disponibilitat de lavabo a bord, seients Confort Plus  amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX , endoll individual i USB  per a cada passatger i Wi-Fi gratuït perquè puguis navegar per internet des del teu ordinador, smartphone o tablet durant tot el trajecte. Per si fos poc, els nous autocars disposen d’un sistema de distracció a bord mitjançant l’ús de pantalles individuals o del teu propi dispositivu depenent de la localizació de la teva plaça. Així, pel.lícules, series, música… faran que el teu viatge sigui molt més entretingut.

Aprofita les noves avantatges de les ReVibajas, tot l’any amb un major número de places i  majors descomptes i al menys 4 places a meitat de preu (fins a fi d’existències).

¡Recorda! també pots fer aquest trajecte en sentit invers Salamanca - Barcelona (Sants) o Salamanca - Barcelona (Nord) o viatjar  a Salamanca des de ciutats com SoriaAranda de Duero o Zaragoza entre altres. 

Compra a temps i viatja al 50%! Consulta aquí les condicions de les ReVibajas.

 

Salamanca