Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

PREGUNTES FREQÜENTS

Quina és la teva pregunta?

Es poden transportar bicicletes, taules de surf, esquís, instruments musicals?

Si vols transportar el teu equipatge especial (bicicletes, taules de surf, esquís, etc.) en els nostres serveis recorda que:

  • La possibilitat de transportar aquest tipus d'objectes es veurà supeditada a la disponibilitat d'espai en al maleter del vehicle.
  • El màxim d'unitats que es podran transportar per vehicle serà de tres, no podent transportar més d'una per viatger.
  • Hauràs embalar correctament el teu equipatge especial per evitar deteriorar o embrutar l'equipatge de la resta de passatgers, així com preservar el estat del teu. En el cas de les bicicletes, a més de embalar, hauràs portar-la amb la roda davantera desmuntada.
  • Hauràs de presentar a l'embarcament amb una antelació mínima de deu minuts sobre l'hora prevista de sortida.

Per a transportar el teu equipatge especial serveis de llarg recorregut hauràs de facturar en el moment d’adquisició del bitllet, pel que hauràs d'abonar la tarifa especial que s'indica durant el procés de compra a la pàgina web www.monbus.es.

D'altra banda, si vols transportar el teu equipatge especial (bicicletes, taules de surf, esquís, etc.) en els nostres serveis de curt recorregut hauràs de fer una reserva a través del correu info@monbus.es o en el telèfon d'atenció al client 900 92 91 92.

En tots dos casos, si a l'arribar a l'embarcament es comprova que no hi ha espai al maleter per transportar algun d'aquests objectes, l'empresa ha d'adoptar les mesures oportunes per traslladar-lo en el següent servei en el qual hi hagi espai disponible, sense que tinguis dret a indemnització de cap tipus per aquest canvi.

¿T’ha estat útil aquesta resposta?

Si No
Si la resposta a la teva pregunta no ha estat satisfactòria pots facilitar-nos alguna dada de contacte i estarem encantats en resoldre els teus dubtes.