Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

SALAMANCA - SORIA - Ofertes d’autobús

Ja pots viatjar des de Salamanca - Sòria amb Monbus des de 45,45€ amb el descompte d'anada i tornada!

Nuestra flota de autocares está equipada con seients Confort Plus amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX, Wi-Fi gratuït amb altes quotes de dades per usuari, serveis WC, endolls individuals/USB per que puguis carregar el teu dispositiu electrònic durant el trajecte i a més els nous autobusos incorporan accés a continguts multimèdia gratuït (pel.lícules, series, música…)  mitjançant el ús de pantalles individuals a les butaques devanteres i amb el teu propi dispositiu a les butaques del darrera. ¡Viatjaràs la mar d’entretingut!

Recorda que amb Vibasa també pots fer aquest trajecte en sentit contrari (Sòria a Salamanca) o viatjar a Soria des de ciutats com Barcelona entre d'altres.

Soria