Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

IRÚN - BARCELONA - Ofertes d’autobús

Viatja amb autobús amb Monbus des d'Irún - Barcelona (Sants) o Irún - Barcelona (Nord) amb tu Bono 10 al 50% sobre el preu del bo original. Tens 10 viatges d'anada o tornada per gaudir durant tot un any per 12,85€ cada viatge! Durant el trajecte podràs gaudir de les comoditats i seguritat que els nostres autocars ofereixen gracies a les butaques Confort Plus amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX1, Wi-Fi gratuït a bord de qualitat superior, serveis WC, endolls individuals/USB per que puguis carregar el teu dispositiu electrònic durant el trajecte

Afegit a aquests elements, els nous autobusos disposen d’un sistema de distracció gratuït a bord (pel.lícules, series, música…) estan disponibles mitjançant el ús de pantalles tàctiles a les butaques devanteres i amb el teu propi dispositiu a les  butaques del darrera.

També pots fer aquet trajecte en sentit invers (Barcelona (Sants) - Irún o de Barcelona (Nord) - Irún) o viatjar a Barcelona des de altres destinacions com VigoTudelaSan Sebastià o Salamanca, entre altres.

Barcelona