Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

BARCELONA - SANT SEBASTIÀ - Ofertes d’autobús

Viatja de Barcelona Sants a Sant Sebastià o de Barcelona Nord  a Sant Sebastià, per només 12,47€ cada viatge d'anada o tornada amb el teu Bono 10 al 50% de descompte, compra ja el teu bono a meitat de preu!

No només és la forma més econòmica de viatjar entre les dues localitats, sinó que també és segura y comodíssima gràcies als moderna flota  i als seus seients Confort Plus amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX1, Wi-Fi gratuït a bord Wi-Fi gratuït amb alt caudal de dades, serveis WC, endolls individuals/USB per que puguis carregar el teu dispositiu electrònic durant el trajecte i a més els nous autobusos disposen d’un sistema de distracció gratuït a bord (pel.lícules, series, música…)  mitjançant el ús de pantalles individuals o del teu propi dispositiu depenent de la localització de la teva plaça. ¡No més viatges llargs!

Recorda que amb Monbus també pots fer aquesta ruta en sentit oposat,  San Sebastià a Barcelona Sants o San Sebastà a Barcelona Nord. A mès, també pots viatjar a San Sebastià des de molts punts d’Espanya: VigoPontevedra y Ourense, entre d’altres.

San Sebastián